Bila sebut vitamin atau suplemen memang satu benda baru bagi kak lin. Kak lin baru je mengamalkan makan vitamin dengan konsisten selama 2 tahun. Sebelum ini tak terfikir pun nak makan vitamin ni semua dengan konsisten.
Tapi bila badan rasa tak selesa, kak lin mula mencari ‘sesuatu’ sehinggalah kak lin bertemu semula Vitamin Shaklee. Sebenarnya kak lin pernah makan produk Shaklee ni 20 tahun yang lalu. Walaubagaimanapun, kak lin lebih yakin dengan produk Shaklee sekarang ini kerana kak lin lebih mengenali syarikat Shaklee.

Kenapa kak lin yakin dengan Vitamin Shaklee?

Selepas kak lin berdaftar jadi ahli, mulalah kak lin membaca apa kelebihan dan keistimewaan suplemen Shaklee ni. Betul ke bagus untuk badan?

Kak lin dapatkan info dari website Shaklee, fb Shaklee, upline, super super upline , dalam group kak lin yang sangat informatif.

“ Kami membuat produk yang lembut kepada alam sekitar dan tidak pernah membuat ujian ke atas haiwan. Saya tidak akan mencipta produk yang akan merosakkan satu sel tisu di dalam badan. ”

Dr. Forrest C. Shaklee
Pengasas, Shaklee Corporation

Kak lin kongsikan maklumat seperti berikut:

 1. Menurut pengasas Shaklee iaitu Dr, Forrest C. Shaklee, beliau menjelaskan bahawa produk Shaklee yang dibuat / dicipta adalah lembut kepada alam sekitar dan tidak merosakkan satu sel situ di dalam badan manusia.
 2. Vitamin Shaklee dibuat dari bahan semulajadi yang asli dan selamat iaitu
  Bebas daripada bahan tiruan dan bahan kimia berbahaya
  Bebas gluten
  Setiap tahun 100,000 ujian kawalan kualiti agar produk sentiasa berkualiti tinggi
  Setiap bahan yang digunakan akan dibuat 350 ujian untuk memastikan ia bebas dari racun perosak berbahaya
  Tidak mencemarkan dan merosakkan alam sekitar
  Tidak melakukan ujian ke atas haiwan
 3. Satu lagi yang menarik minat Kak lin untuk terus setia makan vitamin Shaklee ialah kajian Landmark. Kajian ini dibuat oleh pakar pemakanan terkenal Dr Gladys Block dengan kerjasama University of California, Berkeley. Kajian ini bukan dibuat oleh Shaklee tapi oleh pihak ketiga. Maksudnya Shaklee tidak akan campur tangan dan segala keputusan adalah bergantung kepada keputusan yang telah dijalankan.
 4. Hasil kajian Landmark Study sangat menakjubkan!
 5. Kajian menunjukkan mereka yang mengambil makanan tambahan atau vitamin Shaklee mempunyai lebih banyak biomarker yang lebih sihat untuk jantung, otak, dan kesihatan kognitif berbanding dengan pengguna yang tidak mengambil suplemen atau pengambil suplemen bukan produk Shaklee.
 6. Keistimewaan Landmark Study boleh tengok video di sini ‘hhttps://youtu.be/1mBiHIkuDAc?feature=shared
 7. Apapun, mana-mana vitamin atau suplemen yang kita pilih pastikan betul-betul selamat untuk badan kita untuk jangka masa yang panjang. Selain mengambil suplemen, kena jaga juga dari segi pemakanan dan gaya hidup kita.

Boleh dapatkan vitamin Shaklee dari pengedar yang sah seperti kak lin

http://wasap.my/60192175059/nakshaklee